Vizitatori: 447371

| română |

Prima pagina
Istoric
Contact
Produse si servicii
Plasa de sarma
Utilaje
Stante
Matrite
Prelucrari prin aschiere
Alte produse
Leg?turi utile

Istoric

S.C. SUMEL ELECTROMURES S.R.L.

SCURT ISTORIC SI INFORMATII MINIMALE PRIVIND ACTIVITATEA

 

Societatea Comerciala SUMEL ELECTROMURES s-a infiintat in anul 1995 si a inceput sa functioneze efectiv din ianuarie 1996, pana la data constituirii ea fiintand ca platforma industriala a Societatii Comerciale ELECTROMURES S.A. din care a rezultat prin divizarea partiala a acesteia.

Parcul de utilaje al societatii cuprinde masini pentru prelucrari prin aschiere, respectiv strunguri (normale, pentru detalonat si Carusel), freze clasice si in coordonate, Bohrwerg, masini de rectificat plan si circular, masini de rectificat in coordonate, morteze, masini de gaurit si alezat in coordonate, masini de prelucrat prin electroeroziune cu fir si clasic, masini pentru frezat cu comanda numerica, masini pentru ascutit si rectificat profile, prese si masini de gaurit.

Personalul este format din salariati cu inalta calificare care deservesc utilajele si executa lucrari complexe de lacatuserie.

Obiectul de activitate circumscrie realizarea de produse industriale, efectuarea de prelucrari mecanice de medie si mare precizie precum si colaborari in domeniul serviciilor.

Realizarea de produse cuprinde fabricarea de masini si utilaje industriale, respectiv linie de fabricat plasa rabitz, masina de fabricat plasa gard, scule pentru prelucrat metale la rece aferente operatiunilor de perforare, decupare, indoire si ambutisare, matrite de injectat mase plastice si matrite de turnat sub presiune.

Printre produsele finite fabricate de societate se numara plasa rabitz, plasa gard, aerisitoare, piese de schimb pentru terti, rezistente franare pentru metrou etc.

Programul de fabricatie al firmei a fost agreat de beneficiari de pe piata interna precum si de pe piata externa din Ungaria, Egipt, Israel, Germania, Franta si Anglia, unii dintre acestia devenind parteneri traditionali.

Societatea este capabila sa se adapteze rapid si eficient cerintelor si pretentiilor oricaror beneficiari.

Coş de cumpărături

Produse în coş: 0
Valoare: 0,00 lei


Curs valutar

EURO: 4,4259 LEI
USD: 3,9835 LEITg Mures Bucuresti


 


| Prima pagina | Istoric | Contact | Produse si servicii | Leg?turi utile |

Această pagină a fost realizată de VIA Expert ®
Copyright © S.C. SUMEL-ELECTROMURES S.R.L. 2010 - Toate drepturile rezervate